Hoe werkt het?

Hoe?

Via de knop ‘reserveer je feestje’ kan u een feestje aanvragen. In het aanvraagformulier is er een balk ‘datum’. Via de kalender die dan verschijnt kan u al de data zien die op dat moment nog beschikbaar zijn. Van zodra u het aanvraagformulier heeft verzonden staat het feestje bij ons ingepland.
Indien er nog onduidelijkheden zouden zijn omtrent uw aanvraag, nemen wij contact op.
Na de aanvraag zal u automatisch een bevestigingsmail ontvangen met daarin de betalingsgegevens.
Gelieve de betaling dan zsm in orde te brengen. Verder vragen we jullie om een aantal dagen voor het feestje ons door te geven (sophie@footinstruct.be) hoeveel kinderen er effectief aanwezig zullen zijn. Dit ifv het materiaal dat we voorzien.

Nog enkele opmerkingen/aandachtspunten betreffende onderstaand formulier….

Aantal kinderen?

Bij een standaard sport-feestje zijn er minimum 6 en maximum 14 kinderen aanwezig. Hiervoor schakelen we 1 monitor in. Uiteraard kunnen er meer kinderen aanwezig zijn! In dat geval zijn er 2 opties:

We kunnen enerzijds een tweede monitor inschakelen. Met een tweede monitor kunnen er dan maximum 28 kinderen aanwezig zijn. Anderzijds kan u als sportieve mama of papa ook helpen. De monitor neemt de leiding over het feestje, maar een mama/papa assisteert actief! Met deze optie kunnen er maximim 20 kinderen deelnemen aan het feestje.

De duur van een feestje?

Een sportfeestje duurt 2u. Er worden twee pakketten gekozen (zie verder). Tussen beide pakketten is er een korte pauze waar de kinderen iets kunnen drinken of eten. Dat tussendoortje (stukje fruit, koek, drankje, …) voorzien de ouders zelf.
Tijdens die korte pauze is het niet de bedoeling om bijvoorbeeld de taart aan te snijden. Dat doen jullie best na afloop van het feestje.
Zo verliezen we geen kostbare tijd, want 2u na de start van het feestje verlaat onze lesgever helaas het feestvarken….

Keuze sportpakket?

Tijdens een sportfeestje kan u twee pakketten combineren. Voetbal combineren met een een ander pakket is dus perfect mogelijk, maar u kan uiteraard ook twee maal het voetbalpakket selecteren. Dan voorzien we een gevarieerd voetbalfeestje. Anderzijds kan u ook kiezen voor 2  omnisport-pakketten, waarbij u bewust niet kiest voor voetbal. De verschillende pakketten staan uitgelegd op deze pagina.

Locatie?

Een sportfeestje kan op verschillende plaatsen doorgaan. Gelieve het juiste adres in te geven. Als het feestje doorgaat in uw tuin, wijk of een stadspark komen er uiteraard geen reservatie-kosten bij. Indien een terrein/sporthal moet aangevraagd worden, komt deze accommodatie-kost uiteraard bovenop het vermeld totaalbedrag, onderaan het formulier. U kan zelf een sporthal/terrein aanvragen in uw gemeente/stad. Aanvraag voor accommodatie binnen Gent (Blaarmeersen, GUSB, Sporthal Vlaanderen) kunnen wij in uw plaats aanvragen.

Transportkosten

In het aanvraagformulier kan u de gemeente invoeren waar het feestje zou moeten doorgaan. Afhankelijk van uw keuze zal de transportkost automatisch aangepast worden ifv de afstand die we moeten overbruggen.

Wanneer?

Wij bieden sportfeestjes aan op woensdag, zaterdag en zondag. Standaard start-tijdstip is 14u. Eindigen doen we om 16u. Uiteraard kan dit start/eind-uur afwijken, afhankelijk van uw wensen.

Tijdens de vakanties bieden we ook feestjes op andere dagen aan.

U zou graag een feestje laten doorgaan op een dag dat niet beschikbaar is in het formulier? Duid een fictieve datum aan, en vermeld uw voorkeursdatum bij opmerkingen. Wij bekijken dan of het al dan niet mogelijk is om een feestje in te plannen op die dag.

ONZE HAPPY FEESTGANGERS AL GESPOT?

SPORTFEESTJES

LEG ZE VAST!

Liever sportiever…

in het zwembad!

op het veld!