Hoe werkt het?

Hoe?

Via de inschrijf-knop kan u een feestje aanvragen. Van zodra u het formulier heeft verzonden nemen wij contact op met u. Een aangevraagd feestje staat niet automatisch ingepland! Pas nadat wij contact hebben opgenomen, bevestigen wij u of het feestje al dan niet kan doorgaan. Nog enkele opmerkingen/aandachtspunten betreffende onderstaand formulier….

Aantal kinderen?

Bij een standaard sport-feestje zijn er minimum 6 en maximum 14 kinderen aanwezig. Hiervoor schakelen we 1 monitor in. Uiteraard kunnen er meer kinderen aanwezig zijn! In dat geval zijn er 2 opties:

We kunnen enerzijds een tweede monitor inschakelen. Met een tweede monitor kunnen er dan maximum 28 kinderen aanwezig zijn. Anderzijds kan u als sportieve mama of papa ook helpen. De monitor neemt de leiding over het feestje, maar een mama/papa assisteert actief! Met deze optie kunnen er maximim 20 kinderen deelnemen aan het feestje.

Keuze sportpakket?

Tijdens een sportfeestje kan u twee pakketten combineren. Voetbal combineren met een een ander pakket is dus perfect mogelijk, maar u kan uiteraard ook twee maal het voetbalpakket selecteren. Dan voorzien we een gevarieerd voetbalfeestje. Anderzijds kan u ook kiezen voor 2  omnisport-pakketten, waarbij u bewust niet kiest voor voetbal. De verschillende pakketten staan uitgelegd op deze pagina.

Locatie?

Een sportfeestje kan op verschillende plaatsen doorgaan. Gelieve het juiste adres in te geven. Als het feestje doorgaat in uw tuin, wijk of een stadspark komen er uiteraard geen reservatie-kosten bij. Indien een terrein/sporthal moet aangevraagd worden, komt deze accommodatie-kost uiteraard bovenop het vermeld totaalbedrag, onderaan het formulier. U kan zelf een sporthal/terrein aanvragen in uw gemeente/stad. Aanvraag voor accommodatie binnen Gent (Blaarmeersen, GUSB, Sporthal Vlaanderen) kunnen wij in uw plaats aanvragen.

Transportkosten

In en rondom Gent bedraagt de verplaatsingskost 15€ (max 20km, heen/terug opgeteld, vetrekkend vanuit Gent-centrum). Wanneer de verplaatsing buiten Gent dient te gebeuren zijn er 3 tarieven van toepassing.

Tarief A is 25€: max 50km (heen/terug opgeteld, vetrekkend vanuit Gent-centrum).
Tarief B is 35€: max 80km (heen/terug opgeteld, vetrekkend vanuit Gent-centrum).
Tarief C is 50€: max 120km (heen/terug opgeteld, vetrekkend vanuit Gent-centrum).

Wanneer?

Wij bieden sportfeestjes aan op woensdag, zaterdag en zondag. Standaard start-tijdstip is 14u. Eindigen doen we om 16u. Uiteraard kan dit start/eind-uur afwijken, afhankelijk van uw wensen.

Tijdens de vakanties bieden we ook feestjes op andere dagen aan.

U zou graag een feestje laten doorgaan op een dag dat niet beschikbaar is in het formulier? Duid een fictieve datum aan, en vermeld uw voorkeursdatum bij opmerkingen. Wij bekijken dan of het al dan niet mogelijk is om een feestje in te plannen op die dag.

ONZE HAPPY FEESTGANGERS AL GESPOT?

SPORTFEESTJES

LEG ZE VAST!

KLIK HIER

Liever sportiever…

in het zwembad!

op het veld!